Ydelser

Rådgivning

Få den gode historie om din virksomhed ud til dine potentielle kunder.

Vi hjælper dig med at skabe det brand, der skal til for at opnå den indtjening, som du og din virksomhed har potentiale for.

Hos Vestjysk Kommunikation er effektivitet et nøgleord, og vi sætter en ære i at løse konkrete opgaver for dig og din virksomhed.

Vi løser langt de fleste kommunikationsopgaver, og hvis du har en opgave, vi ikke ser os i stand til at løse, hjælper vi gerne med at finde en anden med den nødvendige ekspertise.

Lobbyarbejde

Vi hjælper dig og din virksomhed, når der er brug for at få budskaber frem til dem, der tager beslutningerne.

 

Vi udarbejder strategien, udvikler argumenterne og skaffer den nødvendige dokumentation.

Vi skriver dine ansøgninger og høringssvar, og vi rådgiver om opbygningen af alliancer og om relationen til politikere, medier og andre aktører.

Tekstarbejde

​Vi skriver teksterne til din hjemmeside, dine nyhedsbreve og din Facebook-side, og vi kan også stå for formidlingen af disse.

Derudover laver vi blandt andet:

  • Pressemeddelelser

  • Debatindlæg og artikler

  • Kundemagasiner

  • Jubilæumsbøger

  • Ansøgninger

  • Klager og høringssvar

  • Kampagner
     

Iværksætterpakke

​Som noget helt specielt for nystartede virksomheder tilbyder vi en iværksætterpakke med garanti for mediedækning.

Pakken indeholder udarbejdelse af en pressemeddelelse samt rådgivning om, hvordan du effektivt skaber kendskab til din virksomhed.

Iværksætterpakken koster kun 5.000 kroner plus moms, og hvis det mod forventning ikke lykkes at få din virksomhed omtalt i mindst ét medie, får du pengene tilbage.
 

Politiske kampagner

Er du kandidat til byråd, regionsråd eller folketing, har vi en viden om politik og medier, der fremmer dine chancer for at blive valgt.

 

Vi udarbejder kampagner for dig, så du rammer din målgruppe med de rigtige budskaber.

Vi hjælper dig med alt fra pressehåndtering, sociale medier og politisk sparring til udarbejdelse af valgmateriale og forberedelse til debatter og events.

Public Relation

Vi hjælper dig med at finde den gode historie om din virksomhed og med at få den i medierne.


Vi kender arbejdsgangene på medierne og har den viden, der skal til for at få mest mulig omtale af en god historie.

Arbejder din virksomhed med økonomi, finans eller boligmarked, kan vi også hjælpe dig med at få medierne til løbende at bruge dig eller de eksperter, du har ansat i din virksomhed, og på den måde skaffe dig en adgang til medierne, som ellers ikke kan købes for penge.